Plataan - Microsoft Dynamics - Learning & Competence Management Vincent Bellefroid Koen Stox Steven Renders Conny Schuddinck Steffie Alexiou
A blog about Microsoft Dynamics
Home Archives Subscribe Plataan website
01/03/2006

Plataan redacteurs

De redacteurs van dit Plataan - Microsoft Dynamics Forum zijn:

Laurel Vincent Bellefroid

Vincent Bellefroid is MCT (Microsoft Certified Trainer) en één van de oprichters van Plataan. Vincent geeft technische en functionele dynamics-nav trainingen en is binnen Plataan verantwoordelijk voor sales en marketing. Hij studeerde rechten en bedrijfseconomie en behaalde aan EHSAL een Master in Industriëel Ondernemingsbeleid en slaagde in zijn examen voor PMI/PMBOK project management. Vincent startte zijn carrière bij TNT express en werkte vervolgens oa bij Deloitte en Infosupport.

Hardy Koen Stox

Samen met Vincent heeft Koen Plataan opgericht. Na zijn studies Accountancy heeft Koen een aantal jaren gewerkt als Accountant. In deze hoedanigheid heeft hij kennis gemaakt met Navision. Dit vormde voor hem de ideale brug naar een carriere als Navision consultant. Startende bij Deloitte & Touche ontplooide Koen zich vooral als een functionele specialist. Vanaf 2000 begon hij functionele Navision trainingen te geven aan consultants en eindgebruikers. Na zijn certificatie als MCT bestaat zijn huidige dagtaak uit het trainen van professionals, het verlenen van consultancy,... en ook het verder uitbouwen van Plataan met de rest van het team.

Charlie_chaplin Steven Renders

Afgestudeerd als Industriëel Ingenieur Kernergie ontdekte hij dat zijn echte passie lag in de informatie technologie. Steven vervoegde Plataan in april 2006 als een trainer / consultant. Hij heeft ondertussen een breed spectrum aan ervaring opgebouwd met vaardigheden op zowel het business en technische domein als consultant. Steven heeft rollen uitgevoerd in de technische architectuur en de ontwikkeling en analyse van custom-made applicaties als ook in project management, gaande van client/server applicaties, portals (intranets/extranets/...), document management systemen tot het van scrath ontwikkelen en implementeren van ERP paketten.

Marilyn Conny Schuddinck

De jongste telg van dit team studeerde in 2004 af als licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Conny ging aan de slag als accountant bij een KMO, waar zij met alle aspecten van het bedrijfsleven kennis maakte. Daar leerde zij werken met Navision en spitste zij zich toe op het optimaliseren van de applicatie voor de gebruikers en alles wat hierbij hoorde (i.e.analyse, testen, trainen...). In januari 2007 waagde Conny de sprong naar Plataan om zich daar verder te ontplooien als functioneel trainer en consultant.

October 2011

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Plataan Community

Visit us on LinkedIn Visit us on Facebook Visit us on Twitter